- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Free04
tag
válasz
IreN!CuS #1773 üzenetére
4x szétszedtem és összeraktam a gépet, csatlakozók rendben. Próbáltam h csak a bill van bedugva, semmi más, de nem lett jobb. Biosba látja a ramot,cpu-t, ssd-t,odd-t, hőfok jó (cpu:34,mb:28),feszültség is jó.
tegnap este óta szórakozok vele, benyomtam vagy 5 adag kávét, hogy majd jót játszok az uj szerzeménnyel(fx6300,660ti), ehelyett az idegeimmel szórakozok. Még azon gondolkozok h szerzek valahonnan ps2 billt, de ha ez lenne a gond akkor gondolom már a biosba lépésre sem reagálna az usb-s.estleg okozhatja az h nem valami friss a bios?szerk: 3 egérrel is próbáltam, de semmi. egyelőre nincs másik bill és a lap is új.
ill nem tudom h jó-e a cpu fesz: 1,356v[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
IreN!CuS #1666 üzenetére
A bios-t letöltöd a netről, arra figyelj, h az alaplapodé legyen, revizió is stimmeljen. Másikat nem rak rá elvileg, de ne kísértsük a jó Istent...
Kiszeded a zip-ből a fájlokat egy pendrájvra, ami fat32 fájlrendszerű. Ezt bedugod egy usb 2 portba hátul, az a legbiztosabb. Restart, biosba be. Tools menü, asus EZ flash. Ott kikeresed a fájlt, elindítod, amikor kérdi, h biztosan, akkor igen. Ha elindult, akkor menj sétálni, igyál egy sört... csak ne parázz, néha mintha megállna, vagy nem csinál semmit. Elsőnek félelmetes volt nekem is, mert pl. Giga deszkámnál fele ennyi idő volt, de ASRock FM2 lapnál is lassabb szerintem az ASUS frissítő... Szal nyugi, majd újraindul, akkor biosba be kell állítgatni mindent újra.
edeleny: IBT, LinX, Prime95, Heaven, Furmark, CPU-Z, GPU-Z, Open HW monitor. Én ezeket használom, FX topikban írnak kifejezett benchmark progikat is, winrar bench, cinebench, 3D mark...
-
-
-
-
válasz
IreN!CuS #1650 üzenetére
írtam evo-hoz pár dolgot korábban, abban is sok minden van, digi+ beállítás sem vészes, volt feljebb. Sokmindent nem kell piszkálni, illetve alap esetben felesleges, auto-n teszi a dolgát.
Alapból: Turbo, APM kikapcs, OC tuner manual. CPU szorzót lehet emelni, FSB 200-on, PCIe fix 100 manuálisan, PCIe és CPU spread spectrum kikapcs, HT link, CPU/NB 2200-2400 bátran, elvileg HT link 2600 is lehet, de sokat nem gyorsít. ramot manuálisan a gyári frekire rakod, CPU-Z-vel időzítést utólag ellenőrizni kell.Ha lesz időm a hétvégén felrakom mik vannak nálam beállítva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Külpolitika
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel