- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gelacihun
aktív tag
válasz
NovaBlue #794 üzenetére
Azzal csak a tápod kimenetét terhelheted túl , mert kicsi a keresztmetszet !
A nyolcas csak a négyes megduplázására van a nagyobb áramfelvétel miatt !
Általában a nagy teljesítményű prociknál (125 W + tuning ) van szükség rá .
Nekem a 960t megnyúzva 210w -ot kajált be , és csak öt perc üresjárat után tudtam újra indítani a rendszert ,
mert a ventik leállása közben (2 mp !!! )felszökött a főmérséklet és kiállt hibára
Ajánlott bekapcsolni a C1 -et és a többi energia kímélő funkciót , hogy minél kevesebb terhelést kapjon a lap , és így kevesebb a keletkező hő is -
_csocso_
senior tag
válasz
NovaBlue #794 üzenetére
Szia! Szokták javasolni a gyártók valóban, hogy a tuninghoz érdemesebb a 8 tüskés tápellátás. Sőt a lapok leírásában már nem is nagyon említik a 4 tüskést, bár nekem is ilyen régebbi tápom van. Igaz attól nem kellene melegednie, az inkább a rajta levő kicsit határra méretezett hűtéstől lehet.
[ Szerkesztve ]
-
gelacihun
aktív tag
válasz
NovaBlue #792 üzenetére
Te is megtaláltad a lap gyenge pontját
Isten hozott a klubban
Ugyan régebbi hsz.okban megvan , de többen is utaltunk rá , hogy egy ráirányított venti ( hátsó házhűtő ) csillapítani tudja a forróságot és csökkenti a "káros mellékhatásokat"
M5A97 Pro és gondolom mindegyik ugyan ezt a "hűtést " kapta .
Talán a 99X Evo hőcsöves csak közülük !
Gondolom te is kihajtod a 6+2 fázist 140w-al
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel