- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
Csak olvasgattam miröl biskuráltok itt és találtam Abit NV8 at [link]. Mindkettö valós rendelhető és új, ha valakit érdekel.
-
John_Doe
senior tag
Lecseréltem azt a visitó kis izét egy rendes bordára ami egy Thermalright THR-05 SLI lett tekintve hogy a 7900 GS melett más nemigen fér el. Szereztem egy infrás hőmérőt és ezzel elkezdtem méregetni a gép alkatrészeit és gondoltam megosztom az eredményeket veletek. Az alaplaphoz kapott progi 40-42 °C irt ki rá mig az infrával megmérve a felfogatásnál 33-34 °C a pipe aljánál 39-40 °C ot mértem, úgy hogy a 7900 GS alatta 40-45 fokon fűt terhelés nélkül.
-
John_Doe
senior tag
Nos ha belenézel a kézikönyvbe láthatod hogy a 3 ram nem nyerő ötlet mert legfeljebb 333-on megy ez is csak akkor ha minden modul egyoldalas vagy legfeljebb csak az elsö slotban van kétoldalas modul.Négy megoldás kinálkozik:
1. beletörödsz és igyhagyod
2. csak 2 modullal használod azaz 1 Gb memoriád lesz
3. veszel két db 2x1Gb memoriát és azzal használod (elötte nézd meg a kézikönyvet)
4. ez a legemeháborodottabb a 333-ra hajtasz és a fent emlitett variációk egyikét választod -
John_Doe
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan 1Gb-os ramokat mondani ami rendesen megy evvel a lappal mert szeretnék 2x512Mb-rol 2x1Gb-ra váltani. Tudom hogy a manuálban van pár irva de pl ami oda van irva support list cím (www.asus.com) az hol is van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest