Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Lehet buta kérdés, de azért. Asus U5 hangkártyára rá tudom kötni vajon a panasonic hifi tornyot, hogy annak a hangfalai adják a hangot a gépnek zenéhez, legalábbis addig míg nem veszem meg a kinézett cuccot?
-
kerlac
őstag
válasz
Crinos #10839 üzenetére
Így van, én i spont ezért választottam az U5-öt, bár az elején megijedtem, mert mindenféle zörejeket adott a gép kikapcsolt állapotában is, meg ingadozott a hangerő. De pár nap és ma már rendesen, szépen szól belőle a hang, igaz egy hangfal csere ráférne (5.1 vs sztereo harc...).
-
kerlac
őstag
válasz
VoidXs #10782 üzenetére
Hétfőn rendelek, de még előtte:
ASUS - STRIX SOAR 7.1 PCIe
erről mi a vélemény? Úgyanolyannak tűnik mint a DX, csak játékhoz ajánlják, vmi külön szabályozót is mutat hozzá..
szerinted?
illetve magagasabb áron már ASUS - STRIX RAID PRO 7.1 PCIe is van.
DE most ahogy ovlasgatom, hát ez is elég jónak tűnik:
ASUS - Xonar U5
hétfőn meg kell rendeljem, nejem kari ajándéka lesz nekem, jobb ha én választok, nehogy a szín alapján döntsön :-)
-
kerlac
őstag
válasz
VoidXs #10684 üzenetére
Szia!
Sikerült megoldani a DG problémáját, természetesen a progival votl baj, uni-t feltettem és minden át tudtam állítani!!
DE: veszek egy új 5.1-es hangfal szettet, Logitech-et néztem ki, Logitech Z506 5.1 (jelenlegi Creative-om már 10 éves is elmúlt...). Illene alá egy saját hangkártya is. 30k a keret rá, DX vagy másik fajta?
-
kerlac
őstag
válasz
VoidXs #10680 üzenetére
Tehát egy DX jelzésű hangkártyára rámehet az 5.1 sok csatija és a két jackes füles is egyszerre és ezzel a programmal kezeli? amúgy sem lenne baj, ha az 5.1 sem alaplapon lenne, pláne hogy nemsoká le akarom cserélni egy profibbra.
avagy két hangkártya lehet egyszerre a gépben és kap egyet külön az 5.1?
-
kerlac
őstag
válasz
Acélfarkas #10676 üzenetére
igen, így jártam el. az alaplapról működik is szépen, csaképpen a hangkártyáról használnám a hang miatt. Amúgy az Asus Xonar szoftverében sem tudom hol átállítani, sőt, minden egyes újraindításkor még a hangot is kell ott bütykölnöm hogy szóljon...
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Egy creative gaming headset van az Asus xonar DG hangkártyán.
Nem tudjátok, hogy a kezelőpanelen hogyan tudom beállítani, hogy a mikrofon működjön?
sehogy sem jön össze, sőt, minden újraindítás után magát a headset -et is el kell fogadtatnom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest