Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
A merevlemezkezelés is siralmas 50/50 /irás olvasás/ a crystaldiscmark szerint./eredeti 160 gb hddvel.
Most ,hogy ráértem találtam hozzá Win 7 chipset drivert/nem is tudtam,hogy van hozzá külön/ azzal egy kicsit jobb lett a 4k-s irás olvasásVan a 1000h hoz ACPI Bios revision 2204gt amivel a ssd-t is kezeli normálisan.
Erről tudsz valamit? -
Silentfrog
veterán
Örömmel látom,hogy él még a topic.
Olyan kérdésem lenne,hogy a 1000h Asus-omba probaképpen raktam ssd-t. /kingston 30 gb/
Meglepődve tapasztaltam,hogy egy kicsit sem gyorsabb mint az eredeti hdd-vel.
Az asztali gépemben 180/50 az irása-olvasása az ssd-nek,a laposba meg csak a töredéke.
Normális jelenség ez,annyira gyenge a gép,hogy 0 sebességnövekedést nem jelent egy ssd.Win 7 alatt?
A Biosa eredeti nem piszkáltam még. -
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Win 7 használok a kis gépemen de a superhybrid emgine az istenért sem akar menni,letöltötten már vagy 3 verzioját
Tudtok egy olyat mondani ami megy a gépen,
Esetleg egyébb processzor tuningolo programot?
Köszi -
Silentfrog
veterán
lehet,hogy nem jo oldalra irtam ezért ide is irok,hátha itt megoldást kapok a bajomra
Van egy asus 1000h,notim.Kicsit lassunak tartottam a gépet,bárhogy használtam sokszor volt olyan,hogy a netezés közben is megakadtak az oldalak, lassu volt maga a gép,igy ráuntam letoltam az oprendszert és feltettem egy win7 ultimatet.
Berakatam egy gyors 4 gb sd kártyát a kártyalovasoba ami a gépben van/ igy ki sem log sehova nem ugy mint a pendrive/ és elinditottam a ready boost fukciot. Igy most már szárnyal,nyoma sincs a leakadásknak
Viszont sok program nem megy igy már,legföképp ami zavar a supehibrid ne birom müködésre birni
Tud valaki olyat proramot amivel win7 alatt is tudnám egy kicsit/~10%/ huzni a processzort a ramokkal együtt?
köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest