- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
Aktív témák
-
somé
őstag
-
somé
őstag
Jó ez a topik
uP! -
somé
őstag
uP!
-
somé
őstag
uP!
-
somé
őstag
uP!
-
somé
őstag
Hátlap egyenlőre nyima...
uP! -
somé
őstag
Na vagyok,hát a srác pedig személyesen hozta el a lapot 2-án szombaton,de sajnos ''elfelejtette'' a hátlapot.De hétfőn már postázta is,legalábbis ezt állítja.Ennek már több,mint 1 hete.Én sem adtam oda a cserelapom lemezét,amit én is postáztam,mondanom sem kell,másnap ott volt.Nem tudom mi az igazság a hátlappal kapcsolatban.Vegyük azt hogy nincs.....nem tehetek róla.
Ennek fényében sajnos az árral kell variálni,ha megfelel egy leendő vevőnek... -
somé
őstag
Thx Tisztelt PH-s társaim,de egy kevesebbet tudó lapért nem gondoljátok hogy elfogadok olyat,ami nincs egálban vele?
PCI-E-es lap van használtban 20k körül,na egy olyat szeretnék...ilyen esetben az én áram alkuképes,és hála Szilchi-nek,még postázgatni sem kell. -
somé
őstag
Dehogy...Volt már Soltek lapom,és attól függetlenül hogy problémám volt vele,nagyon meg voltam elégedve.A mostani tulajánál semmi gond a lappal.
Szóval azért van ilyen lapom,mert így tudtam elpasszolni az előző lapomat...
Amúgy még Sata vinyóm sincs,SLI-t nem fogok használni,duál Lan-t,meg még mit tudom én milyen funkciókra az életben nem lesz szükségem,amit a lap tud.
Egy sima PCI-E-es lap kellene,persze más márka is jó,nem feltétlenül Soltek.
Amúgy ez az egyik legjobban felszerelt nf4-es lap,rengeteg (Bios) beállítási lehetőséggel.A tuning nem csak a lapon múlik,de jelenleg 1,45V-on megy 2250Mhz-en szinkronban az 500-as memókkal.Egy példa a Bios-ból:a memófeszt nem csak tizeddel,hanem századdal is lehet emelni,pl.:2,65--2,75..stb.. -
somé
őstag
válasz
Overlocker #2 üzenetére
Sajnos csak most tudtam géphez kerülni..
Indulásnak legyen 28k...Amúgy nem ragaszkodok a Soltekhez,csakhát...
[Szerkesztve] -
somé
őstag
A téma adott.Az Asus kb 1,5 hónapos,hibátlan,minden tartozékkal,ellenben a hátlapja még mindig nem érkezett meg(a tulaj nem hozta,de már postázta)
Gari nagykerbe szól,Buszos nevezetű PH-son keresztül Pesten.
Esetleg eladó is,bár egy Soltek-re lenne szükségem..
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest