- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
arobi2
csendes tag
A lapka garis és az összes portot végig játszottam! Egyébbként már bánom, hogy ezt vettem, bár nem olyan rossz. De a probléma megoldódott: gyanítom, hogy a táp volt a gáz, mert miután kihúztam és visszakapcsoltam utána ujraéledt! Gyanítom, hogy valamilyen zavarjelet kapott készenlétben és meghülyült. Lehetséges ez?
-
HiperG
addikt
Kelett neked -X es Asust venni...
-
Aram
tag
OFF
Mínuszikszes lapot venni nem szabad... Mégegy indok. Ez nevetséges. Erre nem lehet már semmit sem reagálni.
No Comment :)
ON
Garanciális, vidd vissza, hogy nem működik az USB. Vagy megjavítják, vagy cserélik. És ne aggódj, nem rossz választás az a lap, mint ahogy azt egyesek híresztelik.
Üdv!
Aram -
_Volkovy_
nagyúr
Azt sajna nem tudom hogy mi a hiba,de eggyel több indok,amiért nem szabad X-es lapot venni..Tudnak érdekeseket produkálni..
-
arobi2
csendes tag
Ha valaki tud segítsen!
Az ASUS A7N8X-X típusú alaplapomon az összes USB-port megdöglött, csak még a gép nem vette észre, mert azt mutatja minden OK! Ha viszont rádugom a digifényképezőt vagy a Pendrive-ot vagy egeret meg se mukkan, viszont a déli híd elkezd melegedni! (Kézzel mérve) Mi lehet a hiba?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest