- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie_earth
csendes tag
sziasztok!
új vagyok itt, és nem is rég használom ezt az alaplapot.
szép, meg jó, meg az 1GHz-es cerka után veszett gyorsnak tűnik. 2800+ Sempron a proci, valami samsung 512 DDR-rammal, hogy milyen pontosan, nem tudom.
a gondom mindössze annyi vele, hogy ugye elméletileg a proci FSB-je 333 Mhz. a Ram 400 MHz. Az alaplap is tud FSB-t 400-ig. mégis 200-on megy minden.
vajh miért?
teszprogram szerint is van egy effektív órajel, ami 400 MHz, és egy valódi, ami 200. de úgy 200, hogy már húztam rajta, alapban 166.
a kérdés tehát adott. hogy lehet az FSB-t valami komolyabb szintre húzni úgy, hogy a gép működjön, és ne menjen gallyra?
köszi minden választ!
és bocsi, ha hülyeségeket írtam volna, kb. 1.1-es user vagyok csak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest