- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Az nincs, de ez a mérgező magatartás már nagyon régóta tart nála és már nagyon-nagyon unalmas. Aki ismeri az zömében átnéz rajta, de mindig vannak "újak" akik felülnek a provokálásának és a vége az ami most is van, parttalan vita légből kapott, tényeket mellőző agymenéseken... akkor érzi jól magát, ha tönkreteheti egy olyan topik légkörét ahol nem az ő éppen aktuális bálványai vannak istenítve. Több mint 50 éves, de egy homokvárakat rugdosó óvodás szintjén van mentálisan.
-
zsalesz
aktív tag
Azért ez a része tiszta nekem is, elhiheted. A gond az, hogy LMU - ban minden high és úgy megvan a 97 Fps, hogy nem pörög 100%-on a videókártya. RR 110 Fps szintén majdnem max grafikával. AMS2 120 "felett.
ACC a leggyengébb High-on 75" Fps de az már keményen 100%.
Ja és 7560x1440 a felbontás.Azt hiszem itt még bőven van mit optimalizálni a fejlesztőknek. Bár az ACC - ből kiindulva sok Fps - re nem számítok...
RobbyJr.
Igen ez lehet a valódi probléma. Remélem azért idővel fejlődik...
-
PapírVilla
aktív tag
Én is azt gondolom, hogy jó lesz ez! Inkább "tököljenek" vele +4 hónapot, ne az legyen, hogy kiadás után folyton átszabják az alapvető dolgokat (FFb, futómű, gumik), aztán meg mindenki sír, hogy nem jönnek a megszokott köridők. "Free roam"-hoz meg van most is egy csomó játék, ráér, előbb legyenek stabiak az alapok. Szerintem
-
sentry0
tag
Naivan kikapcsoltam a youtube shortsokat eltűntető chrome beállítást, hogy na végre valami érdekes.
Erre semmi újat nem hallottam.
(Lando Norrisnak van egy jó videója, ahol egyik haverja végigszenvedi Lando egyik edzésnapját. Persze van amiben meg se tudja közelíteni. Ott pl bennavan, hogyan edzik a nyakukat az F1 pilóták erre nagy G hatásra.
Bedobom a linket hátha érdekel valakit. Nem igazán érdekes videó, max ez a jelenet belőle. Odaidőzítettem. ) -
Joshi
titán
Felraktam a legújabb NV drivert (566.36) és Ultrára raktam a grafikát. Vsync OFF, FPS limit Off így 70-110 FPS-em van single playerben továbbra is 3840x1080-ban. Nem rossz ez.
A grafikától továbbra se vagyok elájulva, de nem rossz az is biztos.
Az Nvidia 3090-em vízhűtéses, szóval a hőfokot ne nézzétek. Single playerben 10GB vramot evett a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bedobom a linket hátha érdekel valakit. Nem igazán érdekes videó, max ez a jelenet belőle.