Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Ezt teljesen megértem, én saját magamról beszéltem.
Egyébként ma csak kastélytakarítás volt, és végre elkezdtem Yasukét is használni. Azt gondolná az ember, hogy talán könnyebb lehet egy kicsit a tankossága miatt, de szerintem pont hogy nehezebb
Legalábbis Naoe után nagyon át kell állni, hogyan álssz hozzá az ellenfelekhez. 1v1 persze sima ügy, még 2-3 szinttel magasabbb ogrék ellen is, de amikor már többen vannak akkor van baj. Tetszik, hogy nem egyfajta shortcut Yasuke, hanem vele is meg kell "tanulni" játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest