Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Ez valalmi ingyenes live service freemium huncutság lesz?
-
Neurotoxin
őstag
Nekem az Origins nagyon betalált az egyiptomi setting miatt is. Az Odyssey is tetszett, de az alvilági DLC véleményem szerint nagyon magasra lett szintezve...A Valhallával már játszok egy ideje, 31 órám van benne jelenleg, ebből a "Mythology pack"-ből ez utóbbit érzem a legteljesebb élménynek, bár eleinte eléggé húztam tőle a számat, de végül megszerettem. Csak ez a bogyószedegetős/badella gyűjtögetős 'életerő' tápolás ne lenne benne....meg a skill fa a +0,5;+2.0;+4.0 bohóckodással. Állítom, hogy ez a 240-es szint is emiatt lett "felhúzva"....
-
tibaimp
nagyúr
Már megijedtem, hogy ez jön PC-re, de nem. Valahogy a távol keleti kultúra engem nem vonz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
melega
őstag
Nesze neked szép évek, én a miragot várom, bízom benne lehet a régi, viszont a legutóbbiak az Origins átszkinnezve.
A Black Falg óta meg beindul a lejtőn a széria. -
nubreed
veterán
-
deltaa97
tag
Ez leginkább egy Kínában játszódó Odyssey, még az ikonokon és a hangeffekteken is észrevehető.
De mobilos szinten (ha sikerül relatíve komolyabb gond és bugok nélkül kiadni) ez egészen jó szint. -
Werkly
őstag
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Ja bocs elírtam hiszen Nagy fal volt a játékmenetben!
-
Televan74
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2 üzenetére
Inkább Kína lesz az!
De ezen van még mit dolgozniuk!
-
Werkly
őstag
AC "akármelyik" japán köntösben!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A videómegosztókra kikerült anyag alacsony felbontású, de a lényeg így is látható rajta.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Notebook hibák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest