- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Hát,meglátjuk,hogy mi lesz.Kivettem a pipát.Beszéltem a bolttal,azt mondták,hogy vigyem be a garival,majd kitalálják,hogy mi a fájdalma.Gép nélkül napokig...
Én először dugtam be fordítva.Aztán rendesen.Nem vettem észre semmi hibát azóta...
[Szerkesztve] -
dodopek
addikt
Nekem azért nem ment először,amikor összeraktam,mrt nem jól dugtam be...
939dual VSTA lapom van.A déli híd az az arany színű négyzet,ami az AGP vel fekszik egy vonalban,ugye?Na az nekem rohadt forró!Szabályosan süti a kezem!Lehet ez vmi beállítási,vagy hardver összerakási gond?A gép rendszeresen ujraindítja magát,ha terhelve van.Biztos,hogy nem a táp,mrt nemrég cseréltem egy fsp-re a régit.Az IDE kábeleken 2 dvd meghajtó van,+egy szinte sosem bekapcsot rack.A rendszer winyó sata1-re van dugva,non-raid beállítással,sata II biosban tiltva.
Mit lehet ezzel szerintetek kezdeni?Barmoljak rá rack hűtőt?De hova csatlakoztassam? Az alapon nincs,csak két hűtő csati,az meg cpu,és ház hűtő foglalja el.Vki mta,hogy rá lehet tenni a tápra a ventiket.Hogyan?
Előre is köszi! -
dodopek
addikt
válasz
elfelejtette #828 üzenetére
ezt nem állítottam át,mrt nem találtam meg,hogy mire is gondolsz,de letiltottam a beállításokban a cool&quiet (vagy vmi ilyesmi) funkciót,és azóta megy rendesen a gép!
Azért köszi az 5letet! -
dodopek
addikt
válasz
elfelejtette #825 üzenetére
ez azt jelenti,hogy jumperrel visszaállítottam a gyári beállításokat.Clear cmos.../Úgy érted,hogy vegyem ki dualból?Nem lassítja nagyon?
-
dodopek
addikt
sziasztok!
Teljesen instabil a gépem. Amióta összeraktam,csak a bajom van vele,és többet láttam XPtől kék halált,mint az évek(és oprendszerek)alatt bármikor.939dual VSTA alapban van 3200+ venice,2x256mb 400 mhz elixyr,sata 2 samsung 160GB hdd,Gforce2 64mb vga,pio 111l dvd író,matsita dvd ram.Meg minden szokásos dolog...
A gép egyszerűen nem hajlandó rendesen menni.Fagy,kék halál naponta,nem áll fel a rendszer,és hasonló gondok.
A biosban átállítottam,hogy 400nak ismerje fel a ramokat,mrt auton csak 333 volt,a vinyót ide-ről satara állítottam,az elsődleges VGA-t pci-ról AGP-re, az acpi-t engedélyeztem,és non-raidre állítottam.
De bármit változtattam is,nem lett jobb.Visszaállíttam a biost alapra,de ez sem segített.
Van valami 5letetek,hogy mi lehet a gond?
Félek,hogy lassan be kell vinnem egy szervízbe,pedig ilyet még sosem tettem...
Előre is köszi a segítséget!
Dodo
Ps:Az alap,és a proci lett kicserélve,minden ás kipróbált dolog,az előző gépemből maradt.Memtestet futtattam,a ramok jól dolgoznak 1ütt. -
dodopek
addikt
sziasztok!
Nem tom mirt csináljak!Az előző alaplapomhoz as sata driver egy floppy-n volt,és amennyire emlékszem,az XP telepítéskor kifeezetten 1.44 lemezt kér a satát felismerni.Az uj asrock laphoz viszont már csak cd-n van a sata driver.Vajon tom majd ezt igy telepíteni,hogy a rendszerwinya sata-s legyen?Vagy írjam ki a telepítőket kis lemezre?
Előre is kösznöm a segítséget!
Dodo
Ps: Bocs mindenkitől,hogy több topicban is felteszem ezt a kérdést,de feltétlen kell a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest