Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorath
tag
A +-oson 8 USB van, amiből 4-et lehet előre kivezetni, de lehet 2-6 arányban is, ugyanis hátul 6 van.
''A +-on van valami beépített BIOS tuning.''
Ez így furán hangzik, mire gondolsz? Mert van hozzá módosított tuning-BIOS, de az a sima nem +-oshoz is van. Én is ezt használom, kb. 20 %-ot gyorsít a memóriakezelésen.
Kérdésedre válaszolva, próbáltam már 2 db 400-as rammal, nekem működött. De természetesen senki nem garantálja, hogy neked is fog. Valószínű, de ha teheted próbáld ki mégegy rammal (kérj kölcsön egyet) és csak akkor vegyél újat, ha tutira működik. Vagy próbáld ki a boltban.
Egyébként jó kis lap. 2 gondom volt csak vele az elmúlt fél évben: először nem szerette a 6600GT-met, nagy fekete textúrahibákat csinált (NF7-ben ugyanolyan ForceWare-rel jó volt), de az új ForceWare-rel már megy, szóval ez nem volt nagy probléma.
A másik meg az, hogy a gépem nem tud resetelni... Ha bekapcsolom simán indul, de ha újraindítom, akkor a meghajtók felismerése után megáll. Ha kikapcsolom és bekapcsolom akkor már indul. Vicces dolog, néha kicsit bosszantó, de azért nem tragédia, ennél nagyobb bajom soha ne legyen vele. Külföldi fórumon olvastam egyszer, hogy más is találkozott ilyen problémával, de ő se talált rá megoldást. Viszont elég ritka hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest