- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorath
tag
A +-oson 8 USB van, amiből 4-et lehet előre kivezetni, de lehet 2-6 arányban is, ugyanis hátul 6 van.
''A +-on van valami beépített BIOS tuning.''
Ez így furán hangzik, mire gondolsz? Mert van hozzá módosított tuning-BIOS, de az a sima nem +-oshoz is van. Én is ezt használom, kb. 20 %-ot gyorsít a memóriakezelésen.
Kérdésedre válaszolva, próbáltam már 2 db 400-as rammal, nekem működött. De természetesen senki nem garantálja, hogy neked is fog. Valószínű, de ha teheted próbáld ki mégegy rammal (kérj kölcsön egyet) és csak akkor vegyél újat, ha tutira működik. Vagy próbáld ki a boltban.
Egyébként jó kis lap. 2 gondom volt csak vele az elmúlt fél évben: először nem szerette a 6600GT-met, nagy fekete textúrahibákat csinált (NF7-ben ugyanolyan ForceWare-rel jó volt), de az új ForceWare-rel már megy, szóval ez nem volt nagy probléma.
A másik meg az, hogy a gépem nem tud resetelni... Ha bekapcsolom simán indul, de ha újraindítom, akkor a meghajtók felismerése után megáll. Ha kikapcsolom és bekapcsolom akkor már indul. Vicces dolog, néha kicsit bosszantó, de azért nem tragédia, ennél nagyobb bajom soha ne legyen vele. Külföldi fórumon olvastam egyszer, hogy más is találkozott ilyen problémával, de ő se talált rá megoldást. Viszont elég ritka hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo Thinkpad L380,13.3" FHD,i3-8130U,8GB DDR4,128GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest