- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Konfigom az adatlapon,az Extreme 4 egyszer csak beállt egy javíthatatlan hibakódra.Nem kell félni azokat a lapokat is sokan használják itt hibamentesen megelégedettséggel,a tiéddel sem lesz semmi baj.Nekem UEFI alatt nem megy 39 C fölé a cpu hőmérséklet ezzel a lappal,az előző pillanatok alatt 55-58 fokos volt.Az egy dolog,hogy nálad percenként emelkedik 1C-ot,a lényeg hogy megállapodjon normális értéken és ne menjen feljebb.Mennyi a max amit mutatott neked eddig?
@eldiablo: Nekem nincs IES,és alapfeszen is sistereg egyet kikapcsoláskor(együtt lehet élni vele),lehet az unlock miatt van,vagy fogalmam sincs miért,de ez legyen a legkevesebb.
-
törölt tag
Op.rendszer betöltődési gyorsasága nagyban függ attól,hogy milyen vinyód van.Nálam nem érződik,hogy sokáig állna az Asrock képernyőnél.A lap szvsz sokkal kiforrottabb mint a nagytesó,hűvösebb is és tuningban is jobb.Ami hiba megmaradt,hogy kikapcsoláskor ugyanúgy sistereg egyet bekapcsolt hangszórókkal az alaplapi hang.Bár ez lehet csak az én hangcuccom sajátossága.Jah és az enyém az Ipontól van (garanciális levásárlás,mert az Ext.4-es előd megadta magát)Így utólag azt kell mondanom,hogy szerencse,hogy kifogyott a készlet belőle és csak erre tudtam becserélni.Akinek nem kell többkártyás rendszer annak ez a típus az erősen ajánlott szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest