-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
A páncélja szemből szinte sérthetetlen PvE-ben T7-8 szinten. Oldalról néha belövik, de ott sem mindig. De tűzoltócsomag legyen rajta, mert könnyen ég. Ahogy hallom PvPben mindenki a fényszórókat lövi, mert ott gyújtható.
Én csak PvE-zek, így esélyes, hogy ez lesz az első tank, amit megtartok. Még hardenedre is tettem volna, ha nem kérnének érte egy T5 prémiumnyit...
-
olcsii
aktív tag
Hát csak egyszerűen ha t6 tankal megyek t8-ba a penetráció nem egyszerű feladat sokszor "lehetetlen".
És ha t7 megyek akkor már sok tanknak nagyon vastag az eleje, ezért gyenge pontokra lövés megmarad a célzó berendezés, meg a kupak, hát a kupaknál kicsit sebez, a másik vagy be megy vagy nem.
És nagyon sok idő elmegy míg egymással szenvedtek. És ha a másik oldal megnyeri vagy elbukja akkor ennyi volt. Nektek sem lehet másképp. Szóval ha játszok én inkább t3-5 között teszem. Sokkal nagyobb élmény.Ja és nem értem hogy miért nem működik "side scrap" ? bezzeg ha oldalba lövöd merőlegesen akkor meg pattan
-
nemeth989
senior tag
Akkor mehetünk majd 1-2 gyakorlót Ariete-vel, hogy mégis hol kellene belőni gyújtani szemből 7-essel meg 8-assal is
Hasonló véleményen vagyok én is. Egyre jobban élvezem a 6+ tiert, van kihívás, meg egy kis tanulási faktor mégis hol lőjem be a vasakat. Gógyit is kell használni, mert elég sok tank papírsárkánynak bizonyul. -
Kisokka
tag
Jó lenne, ha nem lenne ekkora szar az mm. Sokszor van, hogy T7-ben az egyik csapatnak betol 2-3 T8-at, a másiknak meg egyet se. Ezzel sürgősen kéne kezdeni valamit, mert iszonyatosan rombolja a játék szépségét.
Azt se ártana bevariálni, hogy a "scout"-ok nagyjából egyenlő arányban helyezkedjenek el a csapatokban, mert nem szeretem, ha már kezdéskor eldől a csata. -
Kisokka
tag
XVM-et egyáltalán nem bánnám, ha itt is lenne, rengeteg mindent ki lehet vele számítani csata közben.
A másikban pl. a piros teljesen kiszámíthatatlan kis szinten, hogy mit fog tenni, hová megy, nagyobb szinteken mindig ott volt, és azt tette, amit gondoltam.
A sárga már egy kicsit nehezebb, de a legtöbb ugyanazt tette, amit a piros.
A zöld és a kék volt mindig az igazi ellenfél, azok azok a játékosok, akik valamilyen szinten komolyan gondolják és keresztülmennek olyan gépeken is, amivel alapjában véve szar játszani. Nehéz ügy.
A liláktól egyáltalán nem féltem, azok 95%-a tipikusan az a játékos, aki csak a statpadderkedésre megy. Kis szinten op tankokkal játszik a legtöbbet, abszolút nem kockáztat meg semmit, egyáltalán nem csapatjátékos, legtöbb esetben kerülik a közvetlen harcot, ha emiatt bukik a csata, akkor is. Nekik a stat az első, mély tisztelet a kivételnek, mert az is van. Aki úgy tud lila lenni, hogy nézi a csapat érdekeit is, az tényleg megsüvegelendő.Szóval véleményem szerint nem feltétlen cerkaméregetés egy statmérő, csata közben nagyon hasznos. Persze amit én kérdeztem, hogy ide be lehet -e tenni, már inkább az. De biztosíthatok mindenkit afelől, hogy csak kipróbálási szinten raktam volna ki, én se szeretem az ilyesmit a fórumokon és máshol se volt ilyenem soha
-
Angel1981
veterán
"de nominálisan ez nem sok ember."
myckey:"de nominálisan ez nem sok ember."
belaazallat:"de nominálisan ez nem sok ember."
SHiZUOKA:"de nominálisan ez nem sok ember."
Ok, ez eddig 4 ember innen a fórumról - még valaki aki beleköt ebbe az egy mondatba, ahelyett, hogy az egész szöveget komplexen akarná értelmezni?
Igen, tudom, hogy vannak itt fórumon olyanok, akikkel ez a helyzet - én is félúton voltam ebbe a státuszba, de már rég letöröltem a WoT-ot, és nem is tervezem visszatenni.
Ne feledjétek, hogy mi, fórumozók nem minősülünk átlag játékosnak, az hogy itt mi a helyzet, nem reprezentálja magát a teljes állományt.Nem akartam senkit megbántani most, csak tényleg az van, hogy nem lehet elég precízen fogalmazni!
PEACE!U.I.:
"naiv volt, aki azt hitte, hogy az emberek azonnal tömegével fognak átjönni a WoT-ból."
És ez pl. onnan is látszik, hogy a WoT fórumból max. az emberek 20%-át látni itt rendszeresen hozzászólni.
-
L4mie
veterán
Dehogy van, az hogy valami nem esik jól
/márpedig kinek esik jól ha kiteszik valahonnan ha jogosan ha nem/
még megértem és elfogadom a miértjét, ha változik a TS lehetőségem majd úgy is szólok.de azért majd jól levadászlak titeket
*amúgy egy jóféle guildchat szerintem segített volna a klánéleten.
mondjuk mint a WoW-os. -
L4mie
veterán
Hát én szerettem a logót a tankokon meg jó volt tudni, hogy valahova azért tartozom.
De e van, sajnálom mert havonta 1-2x azért ment volna a party még ha csendben lettem volna akkor is, de fent vagytok egész sokan F-listen majd ha rám jön írok.
Köszönöm az eddigi lehetőséget.
-
Patrick76496
őstag
Bár nem tudom mennyi férőhely van egy ilyen AW-s klánban, de rendben, ahogy érzed. Igazából én sokszor csak olyankor érek rá játszani, amikor már mindenki alszik. Plusz ha játszok is, akkor javarészt PvE-t egyedül, ahhoz meg nem kell TS.
Köszi, hogy tag lehettem mindenesetre.
-
myckey
veterán
+ nem kell aranka a garázs-crew-felszerelés dógokhoz.
nem kell randomban full stock, alig használható géppel "kényszerből" gurulnom
arty nem ván hitel
eddig minden tankosztállyal lehet értelmesen játszani PvP ben
és odaát a spot/megjelenítési rendszer is baszta a csőrömet, rendszeresen ( persze értettem a rendszert )jó pofa a bázis építés, és ténylegesen van értelme.
mindegy, nem szeretem a wotvsaw szájkaratét, de itt egyelőre sokkal inkább kikapcsolódom.
persze itt is simán anyázok, ha zero sebzéses modul sérüléseket nyomok, meg lepattanok, meg mé lát én mé nem látom és egyébkéntisakvanyját
de ez nem olyan agybaj, mint amit odaát kaptam, inkább csak feeling
nem mondom, hogy ez a game OK, mer kibaszottul van benne bug, nem is kicsik, de már a fejlesztő gárda hozzáállása is más, egyelőre, és a modern éra miatt több benne a lehetőség.
lehet belőle egy jó cumó, meg az is lehet hogy pár hónap múlva ezt is hagyom a facra -
jozefgucci1
addikt
Jó de te egy tálca sör után regeltél be ide ezt mindenki tudja
Gondoltam beköszönök ide ha már más is átjár a WOT topikba üres korsóval trollkodni
Tegnap pont Diarmandal beszéltük ezt a dolgot , hogy miért nem jönnek át sokan. Van abban valami , hogy ha már sok csatát lenyomtál a WOT-ban és költöttél is rendesen akkor nincs , már inger ami áthozzon egy másik tankos játékba .
-
lofagi
addikt
Véleményem szerint artyba attól függ,hogy :
1. milyen játékstílust használsz? minden lövés után mozogsz vagy ellövöd a 3at, persze ha van.
2. összefügg, egy lövéses az arty vagy többAmennyiben mozogsz a pasi jobb, mert 10% gyorsítást ad minden lövés után, ha ez nem fontos, akkor a csajszi.
-
Patrick76496
őstag
Kár érte, pedig eleinte nagyon tetszett a gép.
A Challenger 2-ről is rosszakat hallottam. De ezek AP-val is ugyan úgy kigyújtanak és "megsértik" az üzemanyagtankot átütés nélkül. Szerencsétlen, gondolom csuklottál utána.
(#6545) gubabela: És ahogy nézem sajna ilyenkor nem is ad semmit, csak levonja a javítót. Plusz miután elment, aztán sem lehet aktiválni, tehát nem az ikon a bugos. Úgy tapasztaltam, hogy amint bekapok egy átütő lövést, egyből eltűnik.
(#6549) bullseye: Ennyire durván azért nem, de ma nekem is alig volt 30-40 fps-em, amikor máskor 60 szokott lenni. A textúrákon kívül levettem mindent, így most 70 megvan.
(#6557) tocsek18: Ezaz, végre ebben a játékban is meglesz az a tank!
- - - - - - - - - - -
Kérdés: Ha vásárolni szeretnék 2500 goldot, akkor azt dollárban is meg tudom venni, vagy csak euróban? Az eurós csomag, drágább, 2700 goldot ad, viszont nekem nincs szükségem annyira. Remélem a dollárban való vásárolás nem csak az NA szerverre él. Előre is köszi a válasz(oka)t! -
Patrick76496
őstag
Igazad van, nem olvastam a cikket, csak hivatalos weboldalon lévő kiírás alapján próbáltam megcsinálni. Így már akkor tiszta, köszi.
(#6528) myckey: Nem kapcsoltad ki véletlen a lapozófájlt? (Alapértelmezetten be van) Akkor szokott elvileg kevés memória miatt sírni.
(#6534) SHiZUOKA: Utólag is lehet váltogatni a HD és SD kliensek között? Bár az átlag FPS-em 60-70 megvan, én is szívesen kipróbálnám, hátha jobban fel lehetne húzni néhány beállítást. Nem mondom, hogy vészesen csúnya a játék, de a WoT sokkal jobban néz ki, és lehet jobban is van optimalizálva (tudom, ez még Open Beta).
-
Kean_Sorbo
őstag
Szintúgy!
Azért viszont elnézést kérek, hogy TS-en az én másfél perces káromkodásomra kellett belépned! Annyi azért mentségemre szolgáljon, hogy magamat ócsároltam. Egyébként most jöttem rá, hogy seggeltem az ellenfélnek, és ezért nem volt csőlehajlásom.
z0l1ka: PVP-n 100-200k között.
-
nemeth989
senior tag
Jó kis kártya nekem is ez van, és az utolsó frissítésnél meg lehet az új driver miatt is, szerintem teljesítményjavulás is érezhető volt. Jött egy pár fps, mondjuk én ultra beállításokon játszom, object-shadow medium.
SW-BF is szépen fut, amíg nem jönnek a vr szemüvegek nem is gondolkodom a cseréjén.
-
weres78
senior tag
Jaja, a VRam hűtéssel voltak gondok némely gyártónál. Azzal is elsősorban szarul szellőző házban, ha húzták az amúgy is húzott kártyákat...
Nem kicsit idegesítő, hogy ma lett volna szabad a délelőtt, egyedül itthon... Erre szopik a szerver még mindig. Lassan várható, hogy elindul, mert lassan nekem is indulnom kell itthonról. Mondjuk kedden azt hiszem erre készülhettem volna én is.
-
-
L4mie
veterán
ha jól sejtem az X azért nem votl ajánlott mert a bányások miatt felment az ára 70+ ról 120 ra. :S
meg talán nem tudta az újabb technológiát aminek már a nevét sem tudom..
pedig én azt akartam.
Amúgy ezeket csak azért írtam, hogy a trollpost szépen haladjon elfele.Kisokka: szerintem a Wargamings egy másik irodájában/épületében
-
Zolee_70
senior tag
Félreérthető voltam, persze itt is van elég választék, nem vitás, csak annyi, hogy a WOT-ban ami olyan, az ott áll a garázsban, itt meg farmolni kéne hozzá. A WOT nekem már nem igényli a pénzt, ez meg kívánná (ha nem lesznek akciók).
Nem azt mondom, hogy szar a játék, de nem annyival jobb, hogy váltsak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendszergazda topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest