Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
válasz
nemeth989 #11472 üzenetére
Nekem meg attól van "herótom", hogy egyesek meg akarják mondani, hogy hogyan kell ezzel a játékkal játszani. Nem lehetne erről végre leakadni? Egyesek a PVP-t, mások meg a PVE-t kedvelik jobban. Lelkük rajta! De az egyik tábor se akarja már a másikat lenézni/meggyőzni. Hagyjuk egymást békén ezzel! Köszönöm!
-
Franky74
aktív tag
válasz
nemeth989 #11463 üzenetére
Nos, akkor Én szeretek "dedózni"!!
A játékban a kikapcsolódást, szórakozást keresem, NEM pedig azt, h a WoT-ból átigazolt pro gamerek céltáblának használjanak PvP-be! Nekem NEM szórakozás, ha a játék indulása után 15-30 sec-el már kilőttek, és aki kilőtt "osztja" az észt... -
_Szasza_
tag
válasz
nemeth989 #11463 üzenetére
Azért az vicces, amikor egy (vagy egyszerre 2) 8 - as artytól (amik persze a pálya másik felében vannak) folyamatosan kapod a fókuszt.... Tegnap megint így jártam. A meccs elején már rám szállt egy Paladin és végig engem lőtt. Arty safe - ben meg ugye nem lehetsz mindig... Iszonyú idegesítő. Persze a max sebzéseket veri belém, ez alap...
-
aginor
veterán
-
PoczyAW
tag
válasz
nemeth989 #11240 üzenetére
Nálam tök jó, de akkor felvevőprogram-probléma lesz, mert TS-en meg egyéb kommunikációs rendszereken ugyanez a mikrofon rendesen hangos. Köszi, hogy szóltál, mivel nálam jó volt és még azóta hangosabb is lett, azt hittem javult.
Zozyk:
Ez sajnos várható volt, a két darab Tier 6-os is 70 euró volt -
zozyk
addikt
válasz
nemeth989 #11220 üzenetére
Van ára basszameg...
Operation Dynamic Contents:
• M60-2000 Tier 7 Premium MBT
• 4,000,000 Credits
• 30 days of Premium Time
Price: 44,99€ (49.99$)Operation Falcon Contents:
• Challenger 1 FALCON Tier 8 Premium MBT
• 8,000,000 Credits
• 30 days of Premium Time
Price: 67,49€ (74.99$)Operation Warlord Contents:
• Challenger 1 FALCON Tier 8 Premium MBT
• M60-2000 Tier 7 Premium MBT
• 12,000,000 Credits
• 30 days of Premium Time + 30 days of Premium Time for free
Price: 89,99€ (99.99$) -
Vitiris
aktív tag
-
Angel1981
veterán
válasz
nemeth989 #11143 üzenetére
Nem a csapatot akarom védeni (most amúgy is kicsit bepöccentem, mert zárt béta óta SOHA nem fagyott ki a game csata közben nálam, most a 0.16-ban meg 25 esetből 3x), de tekintettel arra, hogy Kanada függetlenségi napján (júl.1.) volt ilyen event, az USA függetlenségi napján (júl. 4.) szintén, sejteni lehetett, hogy a franciák napján (júl. 14.) szintén lesz, én pl. készültem rá látatlanban is.
Egyébként tényleg napokkal előre illene az ilyet konkrétan bejelenteni, és nem is lenne szabad 3-4 órába sűríteni, inkább tartson 12-24 órán át, de ne legyen ilyen intenzív.
BTW.
Más hogy áll a csata közbeni kifagyásokkal?
Szeretem a játékot, és magas a tűrésküszöböm, de ez most kicsit kedvemet szegte - a gépen a világon semmi nem változott, így csak a játékra gyanakodhatok. -
Angel1981
veterán
válasz
nemeth989 #11130 üzenetére
A játék minden csatában értékeli a teljesítményedet (akár PvP, akár PvE), és az alapján dönti el, hogy semmit / vas / bronz / ezüst / arany / platina dobozt kapsz - mindig az adott tankkal történő játékosátlaghoz viszonyít.
Kicsit hasonló, mint a WoT-ban a class osztályzás, csak itt jutalom is jár mellé.
Szintén jár még doboz a daily challengek teljesítéséért.#11125 bullseye: a bronz boost aktiválása 15 arany, az aranyé 50, a platináé 100 - ezüsttel még nem találkoztam.
BTW. Megint van valami event, látszik a boost fülön, +100% XP.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
nemeth989 #10589 üzenetére
Nagyon nincs kedvem mást játszani, csak ezért maradok. Amúgy teljesen kiábrándultam, a folyamatos új bugok, a régiek, az igazán game braker bugok még mindig bent léte (shot delay, tereptárgyak hitboxa, ect) Havernak segítek alacsony tierben előre haladni, meg 10-ben a sphinx mert az még úgy ahogy fun a nagy tierben.
-
bullseye
addikt
válasz
nemeth989 #9540 üzenetére
nekem nem
Viszont első csatára Stingray 2-vel kikaptam két Chally-t, akik végig a hátsó sorból campeltek, erre a LAV-600 beszaladt foglalni Anvilon és ránk dobta a teljes def wave-t. Remek móka volt. Med, 12k dmg, 1500+ xp, 120k credit (-újratöltés -biztosítás). Nem érte meg a nyugtatót.
-
-vitya-
őstag
válasz
nemeth989 #9457 üzenetére
szerintem a PvE insane az valami ilyesmi lesz:
- ellenfelek teleportálnak, és el tudnak ugrani a lövéseid elől
- ellenfelek mindig a segged mögé respawnolnak, és mindig legalább 2en
- minden AI tank 2x gyorsabb újra töltés, 2x nagyobb sebzés, 2x nagyobb átütés mint a sima
- minden AI tank 2x akkora HP pool-al indul, ők is tudnak 100% HP-t visszatölteni, de a páncéljuk is 2xígy meglesz a kihívás ;-)
-
-
Trentaro
tag
válasz
nemeth989 #9411 üzenetére
De jó, még sose láttam, hogy valakivel vagy valaki ellen harcolok a PH-ról! Nem mintha figyelném, vagy mintha most feltűnt volna, de tök klassz.
Ráadásul a sötét oldal ellen vettük fel a harcot és győzedelmeskedtünk!
Sajnos a sörök miatt én mindig az első vonalban vagyok....
(de ebbe beletörődtem és próbálok együtt élni vele... mondjuk ez ittasan nem nehéz
weres78:
jaja, amit linkeltem azon nincs spot sebzés, nézve az első oldalát az összegzésnek, az lehet az ok. De akkor miért nem mindenki scout-al játszik? -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
nemeth989 #9263 üzenetére
Nekem nincs semmi bajom vele, minden tankot úgy kell használni amit a tulajdonságai megengednek. Aki ezzel akar lepufogtatni szemtől szemben egy klasszikus MBT-t, lelke rajta.
Ha valaki meg szemtől szemben nem találja el ennek az elejét, az is felhasználói hiba.Ui: Egyébként is te egy MBT-70 szakértő vagy. (Ezt nem viccnek szántam!)
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
nemeth989 #9242 üzenetére
Az MBT-70, LEO-kat, T sorozatot ugyan így lövöd be 5-6-7 szinten. Aztán mégis megy velük az ember előre.
Azért 2-400 méterről ezután sem fogod belövöldözni ezeket, mint itt a videóban. Aki meg így kiáll, az meg is érdemli.
Talán most már értékelhetőbb csaták lesznek, magasabb szinteken is. -
tocsek18
senior tag
-
PoczyAW
tag
válasz
nemeth989 #9074 üzenetére
A T-64A egy Tier 5-ös prém MBT ami, T-64A Hunter néven orosz szerveren megnyerhető event harckocsi. A német fórumon feszegették is, hogy semmi követelmények vannak, gyakorlatilag ingyen ajándék, miért nincs az európai szerveren is. Kb. 2 óra alatt lezárta egy admin a témát, de még lehetett látni a hozzászólásokat. Most be akartam linkelni, de nincs jogod normál felhasználóként megtekinteni
Németek eléggé háborognak, hogy az orosz szerver itt is mint a WoT-ban kiemelten van kezelve, Európa meg a fejőstehén szerepét játsza. És milyen igazuk van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest