- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Modding és elektronikai kérdések
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
Popalcsek
üzenetére
Én soha NEM rakok teljesen csúcskategóriás gépet össze saját részre. Nem látom értelmét. Eddig két alkalommal raktam bele az első körben megjelenő alkatrészt. Mindkét alkalommal videokari volt. Most a 4890, előtte évekkel az is ATI volt a 9600 XT. Ők megérték a ráforditott keretet, de procit már meggondolom, mert egy kategóriával kisebb a nagyobb testvéréhez húzható. Azonos foglalatú és architektúrájúról beszélek.
Visszatérve a játékra, ez egy rétegjáték. Ezt csak az tudja értékelni, az a játékosréteg, aki el tudja képzelni, hogy egy háborus helyzetben van olyan szitu, hogy csak 1 lövést ad le az ember. Sokat gyalogol, rejtőzködik, és egyet lő. Itt a csapatmunka lenne a lényeg.
Az egyik szerón egy alkalommal rossz helyen respawnoltam. Látta a Pk. és küldött értem 1 Mi-8 at. A srác feladata a szállítás volt. (nem ellenkezett) Ott komolyan játszott a társaság. Korábbi OFP-ek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- iPhone 15 128GB gyári független One új közel 1 év jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egyik szerón egy alkalommal rossz helyen respawnoltam. Látta a Pk. és küldött értem 1 Mi-8 at. A srác feladata a szállítás volt. (nem ellenkezett) Ott komolyan játszott a társaság. Korábbi OFP-ek voltak.