Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• a2d2

addikt

válasz DiamondBack #309 üzenetére

Na, kezdek megbarátkozni ezzel a hostolással.
    Tényleg megőrzött minden beállítást, kipróbáltam, be sem kell írni a crossplay-t sem. Simán fiam a single játékból beírja hogy open lan_ip és már tudunk is játszani. Ha meg kilép akkor elalszik ott ahol van a karaktere.
    Bevettem a törzsbe, így most tud mindent használni. Visszaszereztük a pteranodon csapatot ami ott körözött a lyuk felett ahova beesett és meghalt, kapott gyorsan még egy nyerget az egyikre, visszamentünk a kis szigetre hogy rendezzük a sorainkat.
    Tényleg nagyon szuper lesz így ketten, igazi apa-fia élmény :)
    Nem mellesleg sokkal könnyeb is lesz mert ha véletlenül egyikünk meghal akkor a másik oda tud menni ha tiszta a terep és vissza tudja szerezni az összes elhagyott felszerelést. Ez volt a singleplayerben a legdurvább rész, amikor fiam megkért hogy segítsek neki kicsit, én meg sikeresen eljutottam egy mocsárig ahol kinyírt valami, és emlékszem utána kb 10. próbálkozásra tudtam visszaszerezni az eredeti hullából a felszerelést - volt hogy egyszerre 4 zöld fény jelezte az előző próbálkozásaimat :DDD
    Szóval így talán kevésbé lesz stresszes.

Ja és a hostolásnál az advanced menüpont alatt van az épület és dínó lebomlás, ezeket is feltekertem maxra.

Új hozzászólás Aktív témák