Hirdetés
Aktív témák
-
aPazmandi
újonc
Sziasztok! Elég béna vagyok a PC rgb részeihez, a témát se tudom mit jelöljek pontosan. Igazából most fogom megépíteni életem első PC-jét, viszont egy problémába ütköztem, és nem tudok értelmesen rákeresni, hogy választ kapjak.
A problémám, hogy az egész gépbe egyetlen ARGB-s alkatrész lesz, mégpedig a procihűtő. Mint kiderült, az alaplapomon (Asrock B650M HDV/M.2) egy darab ARGB Header sincs, így nem lenne mibe beledugni a hűtőt, hogy világítson. Tudtommal ez nem is kötelező elem, de ha már ilyet rendeltem illene hogy világítson. A hűtő egy Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB lesz, 2ventis így gondolom hogy 2 argb csati kellene.
Addig eljutottam, hogy vannak ilyen szétosztók, ráadásul olyan is ami SATA-ból kapja az áramot, viszont nekem olyan kellene akkor amibe mindkettő venti ARGB 3pines csatiját bele tudom dugni, és azt egy SATA-ba. Ilyen létezik a világon? Esetleg milyen megoldások vannak? Mindössze a 2 ventilátort kéne világításra bírni majd, nem szeretnék +5 méter kábelt és 25 szétosztót venni hozzá, valami baromi egyszerű megoldás létezik-e erre, mert szerintem nem nagy kérés, csak hülye vagyok hozzá
Köszi.
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING Alaplap
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest