Hirdetés
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
De, erre, köszi! Legjobb az lenne, ha ez eu-ból is beszerezhető lenne, de akkor szétnézek a keresőszavakra.
(#12726) Janos250 Az a helyzet, hogy nagyon távol állok attól, hogy értelmezni tudjam, amit mondtál, az miért jó úgy és miként működne megfelelően. Műszaki érzékem van, így a videó, vagy írásos guide alapján el tudok valamit készíteni, de sajnos amit leírtál az nekem egyelőre kínai
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Janos250 #12719 üzenetére
Köszi, ez nem túl jó hír. A stepperre van esetleg tipped? A linkelt változat nekem nagyon másnak tűnik, mint ami "kell", utóbbi pedig 9k huf itthon és külföldön is. Lehet olyat valahol olcsóbban kapni? Nem ismerem a megfelelő keresőszavakat, a hagyományos szavakra keresve itthon/külföldön nem igazán találok alternatívát.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Janos250 #12700 üzenetére
Köszi mindenki a segítséget!
Nem tudtam, hogy a BG ad eu shippinget, így a 2. ajánlat (UNO + shield 12 usd) elég jó dealnek tűnik, viszont ez a shield tök máshogy néz ki, mint ami a videóban szerepel, én meg teljesen zöldfülű vagyok a témakörben. Hova tudom a két ventimet csatlakoztatni?
Vagy esetleg a videóban szereplő kapható valahol olcsóbban?Korszerűség tekintetében nincs nagy igényem, tényleg csak egy egyszerű szélszimulátort szeretnék építeni, mint a videóban.
Szükségem lesz amúgy még két erős ventire (12cm 137cfm-es Sunon-t találtam 3700/db-ért), meg egy 25+ Wattos tápra (a ventik egyenként ~10W-ot tudnak megenni) olcsón. Van esetleg ezekre tippetek, hogy honnan-milyet érdemes?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Szeretnék építeni egy szélszimulátort, amihez szükségem van egy ilyen Uno boardra és egy motorshieldre, azonban itthon csak elég elég horror áron találtam az előbbit (8000 Ft, kínából 1000), utóbbit elvileg a málnánál lehet kapni a kintivel egyező áron.
Van esetleg tippetek, hogy rövid szállítási idővel vagy hazai boltból hol tudok Arduino uno-t venni a kinti árhoz közelebbi összegért?
Köszi,
Mosqu!to
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő