Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
asturel #6192 üzenetére
Nekem az én távirányítómat sikerült leolvasnom (elvileg a tesztjeim alapján mindig ugyanazt a kódot küldi), de az adóval leadva nem vette a jelet a redőny
... próbáltam az időzítésekkel is játszani de az sem segített. Így most én arra gondoltam, hogy veszek egy multi távirányítót és a vezérlést ráforrasztom, s a redőny programban a balra-jobbra-fel-le-stop gombokkal irányítanám a redőnyöket.
-
-
Valakinek sikerült már redőny távirányítót másolni és vezérelni? Van egy RF433, de a lehallgatás és a másolás elvileg megy de a visszajátszott kóddal nem tudom vezérelni a redőnyt...
szeretném külső-belső hőmérséklet és napsugárzás alapján automatizálni a redőny vezérlését ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest