- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ez a konkrét elképzelés:
[kép]
Csak egy gyenge skicc.Na meg csak egy kapcsolóm van (motoron kettő, de lényegtelen) a fékre, a kontroller is ugyanattól a kapcsolótól kapja a parancsot. Nem random akarom kapcsolni, félreértés ne essék!
Csak programozottan akarok világítani, futtasson le egy szekvenciát minden fékezéskor mondjuk. Villan hármat, majd folyamatosan világít. Stb. Ez az alap elképzelés. Erre jöhetnek az egyéb üzemmódok, pl éjjel csökkentett fényerő, hogy a power ledek ne égessék ki a mögöttem lévő retináját... Nappal viszont tisztességes fényt adnak, nem úgy mint az alacsony fényerejű dip ledek, amivel vettem a gépet.(#6348) razorbenke92
Az indexek az külön projekt, természetesen az is programozott lesz. Oda RGB ledeket akarok. (Aztán lehet rendőr villogósat játszani. Nem is, nappali menetjelző lesz.)(#6345) tibi-d
Köszönöm, épp kérni akartam!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest