-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyborg X
tag
válasz
Janos250 #3675 üzenetére
Köszönöm a linkeket!
De ezeken is túl vagyok és sajna nem sokat mond.
Be kell látom, hogy ez már túl mély víz nekem! Alapvető programozási és angol tudás nélkül, felejtős a projekt. Gyakorlatilag hozzá sem tudok szagolni. Azon kívűl, hogy inicializák két bemenetetet, amin érzékeli az enkóder elmozdulását, többet nem tudok kihámozni.
Kész programot és szájbarágós magyarázatot meg nem várhatok el senkitől!
ebay-en nézem ilyen encoderes, LCD-és, IR távvezérelhető, csatorna váltós ketyerét pár ezresért. Fölösleges nyűglődnöm a programozással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Riasztó topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest