-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #3421 üzenetére
Esetleg egy próba:
Már nem pontosan emlékszem a problémára, és nem találom az eredeti bejegyzést, de soros átvitel során elvesznek adatok.
Nekem a Serial.print okozott hasonló problémákat ott is, ahol nem lett volna szabad. Igaz, én ESP-t használtam. Ha kihagytam az ellenőrző Serial.print-eket, hiba nélkül ment. Ha a Serial.print-ek elé, után delayt raktam, általában az is megjavította. Ha gondolod, próbáld ki.
Nincs más a programban, ami a megszakításaival bekavar? -
tvamos
nagyúr
válasz
Teasüti #3421 üzenetére
En elso blikkre azt javasolnam, hogy menj le, amennyuire lehet. 600 baud, ha az a minimum.
Masodikra meg azt, foglald itt ossze, mirol van szo, mert en mar nem emlekszem pontosan.
- Hardware elemek: Windows PC / laptop --- Arduino Uno R3 USB kabellel osszekotve, vagy ket kinai nano 1km riaszto kabellel, ilyesmi. Esetleg egy kep.
- Ird le, mit szeretnel, mert mar arra sem emlekszem. Idojaras adatokat kuldeni, vagy Tolsztoj Háború és békejet akarod atkuldeni soronkent.
- A programodat esetleg rakd fel valahova, hogy be tudd nekunk linkelni. (Mondjuk a pastebinre.) En most kiprobalni nem fogom tudni, de azert beleolvasok... (Ami nem sokat segit, mert en nem futtatok fejben programot, meg amugy is hw tervezo vagyok, de hatha megis jon valami otlet.)Ha osszefoglalod, mit akarsz, lehet, hogy neked is lesz otleted, nekem mar tobbszor segitett, hogy valakivel beszeltem a problemarol, es osszefoglaltam, mi a gond, mit is kell megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest