- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fpeter84 #3078 üzenetére
A serial monitor az "AT" üzenetre a loopback Serial.print(char, DEC) is csak két karakter ascii kódját adja vissza.
Ha van is itt még vmi trükk, akkor azt így nem látom.B@@@@!
Egész álló napja próbálom életre kelteni a HC-05-öt, semmire se akart válaszolni AT módban, semmilyen sebességen.
Kibogarásztam már a fórumok bugyraiból, hogy hisztis a soremelésre és a kocsi vissza karakterekre, de azt hittem az arduino serial monitor erről gondoskodik a háttérben, mivel a HC-06 simán kommunikál velem.
Erre nem most látom az ablak alján, hogy lehet kapcsolni a soremelést és a kocsivisszát??
(Na így már Serial.print(char, DEC) is 4 karaktert mutat az "AT" szóra.)
(#3081) Janos250
Example-ből másoltam ki ezt a parancsot, ami a tutorial-ban működik, nekem nem ad választ.
De mivel manuálisan sikerült most életet csikarni a HC-05-be, ezért ugyan érdekes jelenség, hogy kódból miért nem válaszol rá, de a továbbiakban érdektelen számomra. Ez egy baud rate teszthez kellett volna, ahol végigpörgeti az "AT" parancsot az összes sebességen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged