- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
ekkold #23618 üzenetére
Hmm nagyon köszi !!
1-1.5 mp-et mértem, hogy 5V-ról leesik a tápfesz 3-ra, Wifi ON és egy http szerveren keresztül kapcsolgatom a saját ledjét.
Két kondival kb. 3 mp-ig van fesz, ez 2x 47000 uF névleges, ami majdnem 100k uF.
Van viszont ilyen, ami eszembe jutott régebbről, szerintem kiváló lehet.. hmm ?
Figyelem közvetlenül ezt a feszt és ha 4.8-at eléri kb, indul gyorsan az eeprom-ba írás, aztán jöhet a szundi.
Ez lévén 1F, ~20-30 mp-ig kellő lassúsággal esne fesszel, hogy az ESP befejezzen mindent, amit akarok.
Hogy ne kelljen a stabit is az áramvesztés esetén etetni, arra gondoltam, hogy egyenirányítás/graetz után a mostani kondikkal kicsit simítok, előáll egy sacc 6-6.5V körüli tápfesz, erre stab IC, eldisszipálom amit kell kényelmesen (legalább behasználok egyet, van egy marék)
és stab IC mögött diódával sorba jön a szuperkondi, ő immár 5V-on.
Ezzel pedig már tudom etetni a NodeMCU-t, akárcsak most is, mert a VIN láb 5V-ot is fogad (belső stabija van) és voilá.
Figyelni pedig a szuperkondit, a többi már csak program.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged