- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Én még csak tervezem.
Odáig már eljutottam, hogy a sima WiFiserverrel (vagy ha jobban tetszene sima C fájlkezeléssel) tudjam a websocketot használni, ne kelljen hozzá a spéci szerver, mert én nem nagyon szeretem a valaki által megírt, és néha alig, néha rosszul dokumentált könyvtárakat.
Odáig már eljutottam, hogy a
- WEB lap létrehozza a socketot,
- megnyitja
- Gombbal elküld valamit a szervernek,
- Ha a szerverről érkezik valami azt feldolgozza (jelenleg kiírja)
- A lezáráskor lezárja.Külön szálon fut, hogy semmit ne zavarjon, ne is látszódjék különösebben:
thread thread_loop(loop);
thread_loop.join(); // wait thread_loop end
Az ESP32 programja megnézi a kliens (Firefox) által küldött kérés első várakozó karakterét beolvasás nélkül:
(client.peek())
, majd ez alapján eldönti (case), hogy mit kell csinálni,
és azt megcsinálja, azaz
- bejelentkezett a Firefox, hogy kéri a WEB lapot, akkor azt kell elküldeni,
- vagy WEBsocket módon kíván csatlakozást, ha már a html csatlakozás megtörtént,
- Vagy jön egy adatcsomag a Firefoxról,
- vagy éppen én akarok valamit küldeni.(ez persze nem a FF-ról jön :-) )Ezeket csak azért írtam le, hogy ha valakinek szintén olyan mániája támadna, mint nekem, akkor nagyjából sejtse, miket kell megcsinálni.
Jelenleg működik, de még az értelmes alkalmazásra (hőmérséklet figyelés, fűtés állítása csuszkával) még nincs átültetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest