-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
válasz
its_grandpa #19754 üzenetére
https://github.com/Xinyuan-LilyGO/LilyGo-EPD47 ő lenne a lib, és a demo exampleből indultam ki.
A feladat végtelenül egyszerű (lenne, ha értenék hozzá). 18650-es akkuval üzemelne a kijelző, hetente más-más max 8 karakter hosszúságú szöveg jelenne meg a kijelzőn, 4 hetente újrakezdődik. + ha már az exampleben pont ott volt, minden szövegváltásnál kiírja az aktuális akkufeszt.
A kód működik, bár rtc modul nélkül csak úgy tudtam önerőből megoldani a heti egyszeri szövegváltást, hogy delay(604800000);
A problémám viszont, hogy megjelenítendő szöveg karaktereinek méretét nem tudom megnövelni... Azt honnan tudom egyébként, hogy az aktuális lib milyen fontokat kezel?köszönöm előre is ha tudsz/tudtok valami okosságot erre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest