-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
válasz
its_grandpa #19754 üzenetére
https://github.com/Xinyuan-LilyGO/LilyGo-EPD47 ő lenne a lib, és a demo exampleből indultam ki.
A feladat végtelenül egyszerű (lenne, ha értenék hozzá). 18650-es akkuval üzemelne a kijelző, hetente más-más max 8 karakter hosszúságú szöveg jelenne meg a kijelzőn, 4 hetente újrakezdődik. + ha már az exampleben pont ott volt, minden szövegváltásnál kiírja az aktuális akkufeszt.
A kód működik, bár rtc modul nélkül csak úgy tudtam önerőből megoldani a heti egyszeri szövegváltást, hogy delay(604800000);
A problémám viszont, hogy megjelenítendő szöveg karaktereinek méretét nem tudom megnövelni... Azt honnan tudom egyébként, hogy az aktuális lib milyen fontokat kezel?köszönöm előre is ha tudsz/tudtok valami okosságot erre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest