-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
na összeraktam a kapcsolást, de még mielött rátenném a panelre biztosra akarok menni, hogy ez igy jo:
[link]
A piros vezeték az 5V, abba a 10k ellenállás a másik vége a fehér arduino RX És a 100 ohm-ba kapcsolodik +20ohm ellenállás megy a fekete GPS TX-hez.
A föld meg direkten -
repvez
addikt
oké és ha bekötöm igy a GPS-t akkor utána hogy áll vissza za eredeti állapotra vagy , hogy tudom használni, hogy normális adatokat kapjak?
Meg mi a különbség ha 10k ohmos és 120 ohmos ellenállásokat teszek és akkozött amit
János250 irt, hogy 10kohmos és annak a felét ami gyakorlatikag a 4.7kohm lenne. -
Gergosz2
veterán
Nálam már több mint másfél éve üzemel egy NEO 7M modullal szerelt nyák, amely TX lábát közvetlenül egy Atmega328p egyik lábára kötöttem. Aóta is szépen teszi a dolgát, beüzemelés óta folyamataosan megy és rá sem néztem azóta.
Amúgy annyit érdemes tudni ezekről, hogy 95% kínai klón és 9600 baudnál és 1s-es update ratenél nem tudnak többet. Hiába van az Ublox szoftvere ami fel is ismeri és látsólag llehet paramétereni is benne, mégsem írható át.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged