Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen DVD-írót vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Projektor topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez
üzenetére
Nézd, úgy látom, hogy Te szeretnéd megúszni a tanulással járó kudarcokat, valamint szeretnél úgy tudni programozni, hogy nem akarsz megtanulni programozni. Ez nem fog összejönni.

"mi van ha többet kell egyszerre rákötni és elfogy a szabad láb vagy ugyan arra a lábra kellene több egységet is tenni?"
Ezért kell megtanulni az alapokat, ahogy fentebb írtam, a ki-bemenetek kezelését. Erre a Tinkercad is alkalmas, ha mindenképp emulátorozni szeretnél.
Én személy szerint teljesen autodidakta módon tanultam meg programozni, internetes példakódok, online dokumentáció és egy barátom segítségével. Én PHP-val kezdtem, ami sokkal, de sokkal egyszerűbb, mint a C++, mert script nyelv, a világ tele van példakóddal, magyar nyelvű tutoriallal, dokumentációval, mi lenne, ha Te is ezzel kezdenél? A PHP-val gyors sikerélményeket tudsz szerezni, a szintaxisa hasonló, és ha magát a programozói gondolkodást sikerül magadévá tenni, már egyszerűbb dolgod lenne az arduino-val is.
Én nagyon szívesen segítek, ha kérdésed van, akár itt, akár privátban is, de engedd el ezt az emulátor dolgot. Hidd el: az építés se drága, se nehéz nem lesz, szinte minden szenzor breakout board-ra szerelve kapható, forrasztani sem kell, annyi a dolgod, hogy összekötöd a megfelelő lábakat jumper kábellel."először virtuálisan próbálnám meg megcsinálni azt amit akarok, mert ott egyből kiderül ,ha valami nem működik."
Ezt például itt a topikban is ki tudod deríteni, mert ha leírod/lerajzolod a terveidet, megnézzük, és szólunk, ha nem fog működni.
A pro micro joystick jó tanuló projektnek tűnik, azt írtad van hozzá leírás és kód is. Próbáld meg a programot módosítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Starlink
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold