- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Kösz!
. Tényleg megoldotta a problémát. Eredetileg benne volt, csak valami nyűg miatt kivettem, láttam úgy is megy, de akkor még nem volt egyparaméteres függvény benne. Ez csak az egyparaméteresnél jött elő, ezért erre nem is gondoltam.
Közben előkaptam egy régi rendszert egy másik diszken, hogy azon is próbáljam. Ott meg újra előjött a korábbi probléma, hogy nem ismerte fel az uint8_t -t típusként. Korábban az Arduino.h includolása megoldotta a problémát, de most az se. Valami más tipus-definíciós fájlt kellett volna includolni, de sehogy sem ment, nem találtam ami jó lett volna.
Vannak váratlan események. A napokban a szabványos (kisbetűs) stringet használtam az arduinos (nagybetűs String) helyett, de ott meg nem volt meg a to_str függvény. Nem értettem a dolgot, hiszen a C++11 dolgait eddig úgy találtam, hogy tudja. Utánanéztem a neten, kiderült, hogy a gcc ezen verziójából kimaradt. Írták, hogy van újabb verziója, amire ki lehet cserélni, de annyi mindent kellett volna átírni, hogy bele se fogtam. Átraktam Stringre. Abban legalább jól meg van oldva a konvertálás is.
Köszi, mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest