- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
válasz
balintarduin #10303 üzenetére
Szia!
Úgy oldottam meg az én menürendszeremet, hogy bevezettem egy változót (MenuNumber) aminek az értékét attól függően változtatok, hogy éppen melyik menüben vagyok. Főmenü (1-9), Almenük (11-99) Al-almenü (111-999) stb. Így 5-6 mélységű menürendszert is lehet kezelni. Egy menüvel feljebb egyszerű 10-es osztással lehet jutni. -
Teasüti
nagyúr
válasz
balintarduin #10303 üzenetére
Állapotgépnek nézz utána! Azzal lehet követni az eseményeket.
Mindig kell egy változó, amiben követed melyik képernyőn vagy.
Én úgy csináltam menüt, hogy volt egy változóm a főmenünek, képernyőnként sorjában és ahogy léptettem a változót, úgy lépkedett a menü is. Aztán ugyanez a rendszer minden egyes almenüben is.Én mondjuk anno egyetlen uint8_t változót figyeltem csak és határértékek szerint ugráltam benne.
Mondjuk 1-10 között volt a főmenü, 20-30 között az 1. almenü, 40-50 között a 2. almenü, stb.
És int++ és int-- szerint lépegettem az adott tartományban, amíg át nem lépett vmelyik határon. Ekkor előre meghatározott helyre ugrottam a sorban, attól függően mi következett. Pl. vissza a végére, ha végtelenítve volt a menü. Vagy a következő almenüre, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Autós topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest