Aktív témák
-
rhymes
csendes tag
eldöntöttem, sajna fan tc pro sehol sincs, amit eredetileg szerettem volna, a sima arctic meg nem fér el ott ahova akarom...majd lehet hogy 1szer próbaképp veszek párat, de most kaptam jó gt silent blade ajánlatot, majdnem 40centis kábel + jár hozzá 3->4pines átalakító, alig drágábban mint az arcticok. Azért köszi a segítséget TTS. Még fel fogom veled venni a kapcsolatot, ha ki jön a lépés az arcticra. minden jót.
topic done -
tts
addikt
azt nem igazán hiszem, hogy jelentősen mellé fújna - gondolj csak a szobai ventilátorokra -semmi terelő és mégis elég koncentráltan egy irányba fújnak
vezeték - van rajta - én most le nme megyek méregetni - természetesen normál 3 PIN-es
átalakítót 4 PIN/3 PIN annyit kapsz ajándékba amennyit csak akarsz
800 - 1000 Ft körül
nem vagy körülményes - természetes, hogy az ember tájékozódik, pláne egy esetleges távvásárlás esetén - próbálunk válaszolni ez a dolgunk -
rhymes
csendes tag
megnéztem tűzetesebben az Arcticot, hát kicsit lehidaltam oldalról még nem láttam, 4.5 cm magas, elég nagy levegőszállításunak írják, de az a gyanúm, jó sokat mellé fújhat, mivel oldalt semmilyen légterelő megoldás nincs...nos még annyi lenne a kérdésem, hogy milyen csatlakozójú az arctic és milyen az ys-tech, esetleges 3pin-molex átlalakító vica-versa jár-e hozzá. és milyen hosszú a madzagjuk....
meg mennyi postaköltségre lehet számítani 4 venti esetén, ami gondolom nincs 1kg?
előre is köszi, már bocs hogy ennyit hezitálok, de körülményes vagyok.. -
tts
addikt
ami neked tetszik
posta természetesen
AC - nincs annak a merevségével semmi baj - annyi csak hogy több helyet foglal mint egy szabványos 25 mm vastag venti
hangja - tényleg nagyon kultúrált (= csendes) - mikor mejött engem személyszerint meglepett mennyire halk és árban abszolut király
YS-Tech - ez soha nem lutri
[Szerkesztve] -
rhymes
csendes tag
gondolom az az YS-tech ami a TTS honlapon van, akkor már inkább
Arctic Fan 3 TC vagy a sima fan 3, esetleg a hőszabályzó nélküli vmelyik Ys-tech...
A Sima nem pro Arcticoknak viszont elég érdekes lapátai vannak és a ventillátor ház sem tünik túl merevnek.
Postai út megoldható?
Ha igen, a fura lapátos arctic-ot hangra hova lehet tenni, mert ez a sone dolog elég tág határok között alakítható decibelre, és hangfreki függő is ha jól látom, azt meg nem közlik... -
rhymes
csendes tag
konkrétan?
-
rhymes
csendes tag
senki?
-
rhymes
csendes tag
nos, valaki?
-
rhymes
csendes tag
sziasztok,
Arctic Fan Pro TC 8cm-s házhűtő ventiket keresek ártól függően 4 v. 5 db kellene,
várom az ajánlatokat, vagy helyeket ahol be lehet szerezni...
Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest