Új hozzászólás Aktív témák
-
10GoBall
aktív tag
Bár a hűtőt, már több mint egy hónapja megvettem, de a Húsvéti időszak alatt raktam csak fel.
A ramokon lévő ragasztó hőre keményedik ki. Érdemes felragasztás után hajszárítóval kissé rámelegíteni. /Van aki a teljes összeszerelés után, venti nékül tuningolja kicsit meg a ramokat, "rásütve" így a bordákat/ -
End-ru
aktív tag
A szerelésnél én is észrevettem, hogy itt-ott hiányzik a ragasztó, pontosabban nem hiányzik, hanem a fólián marad, amit lehúzok a süniről. Aztán megpróbáltam óvatosabban eltávolítani és nem hirtelen letépni a védőréteget és akkor fent maradt az összes ragacs. Szerintem ez lehet az oka annak, hogy valakinek leesik, valakinek meg nem. Úgyhogy csak óvatosan...

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest