Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyt0m
tag
Szia
Ha tudod szerezd meg az eredeti 6.5-ös fájlt. A graphisoft oldaláról le tudod tölteni hozzá a 10-es AC-t amivel az még megnyitható utána ha azt elmented akkor azt a 15-ös is meg tudja nyitni és nem kever be a magasabb verziós AC a történetbe. Általában ha újabb AC-vel nyitsz meg régi tervet akkor megpróbálja azt az aktuális könyvtári elemekkel helyettesíteni és ha nem lehet akkor használja az eredetit, ha jól tudom. -
daninet
veterán
Teljesen értelmetlen lenne, mert egy tűzfal meggátolná ezt a szuper funkciót. Telepítés után rákérdez a win, hogy engedélyezed-e.
Mellesleg az ilyen online hitelesítős dolgokat szedik ki elsőnek a töréseknél.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Cheesy
őstag
-
Cheesy
őstag
A "környezetedben lévő építésztársadalom" véletlenül nem építészirodákból áll, akik megengedhetik maguknak a fizetős licenszet? Mert nekik érdekük riogatni a warezolókat, hiszen előlük veszik el a munkát. Én legalábbis az óvó intés helyett a rosszmájú riogatást tapasztalom ittHUN, ez jellemző.
www.vakbelmutet.hu
-
copass
veterán
ac16 alatt lehet csak léptékezett helyiségpecsétet használni.
helyiségpecsét 2 16-ot kell választani
lehetőség-elemtulajdonságok-helyiség kategóriák
jó ez, de teljesen átbarmolták, tehát nem olyan mint alap helyiségpecsét.
kéne még ehhez egy olyan fícsöre hogy a lépték váltással lehetne állítani a méretezés, címke, felirat szövegeket is külön.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
copass
veterán
szakágat fóliákra: rajzokat, méretek, címkét, mindent.
aztán lehet kapcsolgatni.
ezt ismered gondolom, igaz ac16-tól van csak[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
~10 év alatt ~15 ati-t vágtam ki a búsba a gépből, mert a legegyszerűbb térbeli modellnél is villogott összevissza a felület, a texturákat nem mutatta rendesen,torzította,félbevágta az épület, alaprajzon folyamatosan megjelenítési problémák voltak. eltüntek vonalak,kitöltések nem látszódtak át,stbstb.
mindegy milyen drivert raktam fel, beta-t, vagy moddoltat, utóbbi jobb volt mint a gyári néha.
igaz ezeket napi 8-10-24 órában használtuk, teszem hozzá hogy az nvidiával is voltak gondok, de az akkor amikor már kezdte megadni magát a kártya, leállt a venti, melegedés vagy simán régi 2-3 évet bírnak.
nem tudom elfogadni azt, hogy veszek egy videókártyát hekkelnem kell órákig hogy rendesen működjön archicad alatt.
ezért jó a quadro, mert ott lehet pattogni a supportnál,válaszolnak,javítják.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
de tudsz sarokról, vagy élről saját szerkesztővonalat húzni, ugyanezzel a "szerkesztővonalak megjelenítése" funkcióval, ez nekem B billre van rakva.
sarokra ráállsz, B majd elkezded húzni majd klikkre leteszi a szerkesztő vonalat."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
most ez úgy működik, hogy ha ráállsz egy élre, fal vonal mindegy, akkor megjelenik rajta egy piros pötty, ha arra klikk akkor megjelenít hozzá egy szerkesztővonalat.
eddig az volt hogy auto hozta, de mindenhez amihez hozzáértél, frusztráló volt.
ahhoz hogy ne kelljen a pöttyre kattingatni érdemes hozzárendelni egy gyorsbillentyűt.
szerkesztővonalak megjelenítése, erre keress rá a gyorsbillentyű beállításnál."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
lorcsi
veterán
Tx!
autómatikus külső kottázást alkalmazok
ezen belül, hol lehet meghatározni a legbelső kotta távolságát?
az a bajom, hogy belelóg időnként a nyílások konszignációja ..és így nem szép , ha váltva egyszer bent egyszer kint van jelölvevan egy olyan hogy távolság a méretvonalak között, ide beírtam a 0,8 helyett 1,00, viszont így meg a többi kotta eléggé el van húzva
rajz közben elég váratlan időpontokban eltűnik a méretezési segédvonalam (távolságok mérésekor baromi fontos) gondolom valami bill. kombináció tünteti el..melyikkel kapcsolhatom vissza pikk-pakk ?
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
daninet
veterán
Akkor jól gondoltam köszi
Lett időközben még egy kérdés, közelednek a leadások
Egy épületet az alábbi módon egyedileg kivágott fémlemezzel burkolnánk részben. Viszont, ötletem sincs, hogy a tetőre hogyan lehetne egy helyen ferdén is felvinni ugyan ezt a profilt.Valami ötlet?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
copass
veterán
Gigabyte Intel C2D 2 x 2.1 Ghz, 3 Gb 800 Mhz RAM, NVIDIA GeForce 9800 GT 512MB, Samsung 2243nw 22" 1680x1050, Win Xp Pro 32bit
a munkahelyi gépem, kb 5 éves a vga kb 2éves(7600gs volt előtte), szépen elfut rajta minden: csház,tház,pláza,üzemcsarnok,stbstb. fagyás nélkül, vinyót kellett cserélni 3 év után, de az érthető napi 10-12 óra használtnál. olyat produkált hogy a könyvtár betöltésnél néha lefagyott az ac.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest