Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Lehetséges.
Egyébként a viszonylag gyakori link up/down az a mediatek switch hülyesége miatt is lehet, ezt már az AC57U-nál is megfigyeltem(normál üzemben mindig 1gb/s-re áll vissza a link), mert amikor az archer c7v5(atheros SoC, atheros switch) volt itthon egy rövid ideig használva(a gyenge wifi és gyenge SoC miatt nem vált be), akkor nem volt tele vezetékes háló fel/le csatlakozással az openwrt log.
Ezért is érdekelne a qualcomm-os dynalink, jó lenne ha 2 hétig tesztelhetném
Persze csak úgy add kölcsön hogy már openwrt-sítve van. Ha kölcsön akarod adni, akkor ne futárral küldd le, nehogy elvesszen(ahhoz drága), ha pesten járunk valamikor lehet át tudom venni, vagy öcsém lehozza nekem(ha gyál-ig el tudod vinni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Persze csak úgy add kölcsön hogy már openwrt-sítve van. Ha kölcsön akarod adni, akkor ne futárral küldd le, nehogy elvesszen(ahhoz drága), ha pesten járunk valamikor lehet át tudom venni, vagy öcsém lehozza nekem(ha gyál-ig el tudod vinni).
BoB