-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Elvileg nem több sokkal, mint az én kézi csatolásom. De ezek szerint nem gvfs-sel csatolsz, hanem scripttel, ami használ gvfs-t is. Nagyon nem mindegy.
Xiaomim van nekem is, erről tudsz valami linket mutatni, hogy szabad rootoni? Mert én úgy tudom, hogy nem. A2-esem van, nem-Lite verzió.
Rooltálskor szerencséd volt, ha telót nem dobták vissza. A legtöbb gyártó ilyenkor azt mondja, hogy nem rendeltetésszerű felhasználás. Én még soha nem rootoltam az enyémet, mert vagy gariidőn belül nem mertem, gariidőn túl meg vagy megmurdelt a teló, vagy én törtem ripityára leejtve. A mostanimra még van egy kevés jótállás, valami pár hónap, nem is tudom pontosan mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB