Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Home server / házi szerver építése
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az lesz a következő a rendes gép. Itt virtuálisan a telepítés menetét szerettem volna jól megtanulni, sikerült is. Úgy érzem átlátom a folyamatot, tudatosan megyek lépésről lépésre.
Sok apró öröm ért közben, a bosszúságok annyira nem zavartak. Tudtam, hogy sok lesz.
Jól esett kiírni a kis siker élményeket.
A magyarításnak azért örültem annyira, mert a legelején nagyon benéztem a locale.gen működését, nem hoztam létre a fájlokat, amit kellett volna azt nem töltöttem ki.
Következőleg figyelek majd erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Pixel 7 pro 128/8
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB