- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Itt van a vimrc konfigom, de neked csak az első néhány sor kell (sorszámozás, sortörés, tört sor görgetése, automatikus parancskiegészítés, 24 bites színmélység, színtéma), a többi map, meg let részt még nem ajánlom, nagy részüket én se használom, a let rész meg csak azért van, ha oldalsáv nézetben fájltallózást nyitok meg vim-ben, annak a vizuális megjelenítését olvashatóbbá tegye, de ezt a feature-t is rettenet ritkán használom.
Elindulásnak a vimtutor parancsot ajánlom, meg ezt a netes játékot. Amíg megszokod a módokat, meg a szövegben mozgást.
Mikor én próbálkoztam először vim-mel, akkor elkövettem azt a hibát, hogy próbáltam annyira szénné konfigolni, hogy lényegében úgy működött, mintha csak egy normál szövegszerkesztő lett volna, működött az egér, kurzormozgató billentyűkkel navigáltam, nem kellett módot váltani, stb.. Na, ezt nem szabad, mert egyrészt így soha nem tanulja meg az ember, meg így pont az értelme, legjobb oldala veszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB