-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #6854 üzenetére
Itt van a vimrc konfigom, de neked csak az első néhány sor kell (sorszámozás, sortörés, tört sor görgetése, automatikus parancskiegészítés, 24 bites színmélység, színtéma), a többi map, meg let részt még nem ajánlom, nagy részüket én se használom, a let rész meg csak azért van, ha oldalsáv nézetben fájltallózást nyitok meg vim-ben, annak a vizuális megjelenítését olvashatóbbá tegye, de ezt a feature-t is rettenet ritkán használom.
Elindulásnak a vimtutor parancsot ajánlom, meg ezt a netes játékot. Amíg megszokod a módokat, meg a szövegben mozgást.
Mikor én próbálkoztam először vim-mel, akkor elkövettem azt a hibát, hogy próbáltam annyira szénné konfigolni, hogy lényegében úgy működött, mintha csak egy normál szövegszerkesztő lett volna, működött az egér, kurzormozgató billentyűkkel navigáltam, nem kellett módot váltani, stb.. Na, ezt nem szabad, mert egyrészt így soha nem tanulja meg az ember, meg így pont az értelme, legjobb oldala veszik el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest