Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
jimmy399
üzenetére
acpi könyvtér nincs? Létre kell hozni. Linuxon sok ilyen eset van
LightDM-et azért mondtam, mert az XFCE! alapból azt használja az emlékeim szerint. Amúgy megnéztem a linken levő scriptet, és eléggé fura, mert szimpla dpms értéket módosít, amit alapból tud a linux megfelelő driverekkel. Szerintem a Dell notid nem 100% kompatibilis a linuxban található driverekkel, firmwarekkel, mert ha az lenne, akkor nem lenne neki problémás az automatikus dpms állítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
LightDM-et azért mondtam, mert az XFCE! alapból azt használja az emlékeim szerint. Amúgy megnéztem a linken levő scriptet, és eléggé fura, mert szimpla dpms értéket módosít, amit alapból tud a linux megfelelő driverekkel. Szerintem a Dell notid nem 100% kompatibilis a linuxban található driverekkel, firmwarekkel, mert ha az lenne, akkor nem lenne neki problémás az automatikus dpms állítás.
BoB