Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Én először rTorrent-et használtam, majd sokáig Transmission-t. Aztán visszatértem az rTorrent-re, majd váltottam qBittorrent-re. Utóbbi jóval gyorsabban elkezd maximális sebességen tölteni. Az rTorrent sajnos feleslegesen jobban terheli a háttértárat seed alatt (nagyságrendekkel több adatot olvas, mint kellene). Én egyelőre maradok a qBittorrent-nél, ami nálam egy AsRock J3455-ITX lapon fut (az otthoni mini szerverem/NAS-om, természetesen Arch-al), gond nélkül kihajtja az 500 Mbps-es netet. 60 MB/s letöltésnél a magok még csak fel sem kapcsolnak maximális órajelre...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB