- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
ubyegon2 #5381 üzenetére
Szia szép napot neked és mindenkinek! ubyegon2
Bocs hogy bele vauzok a témába is mint örök kezdő.
Gondolm te is tudod hogy ArchMergeD nevet váltott, most ArcoLinuxD néven fut és folyamatos a fejlesztése és választható a felülete: Cinnamon és más - nem sorolom is tovább.
A scriptes mód amúgy egészen jól átlátható és énnálam no probléma, mert ez egy Arch alapú distro rolling - te is jobban tudod mint én ezt.A scriptes téma kapcsán is mondom jók a tapasztalataim, kategorizálva is vannak a csomagok és én dönthetem el hogy mit telepítek is fel.
Ha valami nem működik jól, általában ez ritka is de ha mégsem működik jól az adott hardvernek a gyártója a ludas és nem a Linux a hibás ezt biztosra mondhatom is el.Ha gondolod beszélgethetnénk és időd is engedné, dobjál üzit is mert engem is érdekel ez a téma.
Tisztelettel, István László
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest