- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
ubyegon2 #5381 üzenetére
Szia szép napot neked és mindenkinek! ubyegon2
Bocs hogy bele vauzok a témába is mint örök kezdő.
Gondolm te is tudod hogy ArchMergeD nevet váltott, most ArcoLinuxD néven fut és folyamatos a fejlesztése és választható a felülete: Cinnamon és más - nem sorolom is tovább.
A scriptes mód amúgy egészen jól átlátható és énnálam no probléma, mert ez egy Arch alapú distro rolling - te is jobban tudod mint én ezt.A scriptes téma kapcsán is mondom jók a tapasztalataim, kategorizálva is vannak a csomagok és én dönthetem el hogy mit telepítek is fel.
Ha valami nem működik jól, általában ez ritka is de ha mégsem működik jól az adott hardvernek a gyártója a ludas és nem a Linux a hibás ezt biztosra mondhatom is el.Ha gondolod beszélgethetnénk és időd is engedné, dobjál üzit is mert engem is érdekel ez a téma.
Tisztelettel, István László
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest