Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- iPad topik
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nekem egyébként egyre kisebb jelentősséggel bír, ha lesz időm kísérletezni, akkor átállok saját fordítású kernelre, és a kernel.org-ról leszedve fordítok mindig magamnak újat. Az Arch-osból pl. nekem hiányzik a 16 bites alkalmazások támogatása, mert úgy lett lefordítva.
Csak addig idő, míg a fordítási profilt kikísérletezem, de utána ugyanazzal a profillal mindig lefordul pár perc alatt a legfrissebb kernel, és nem kell Tobias meg Heftig meg mit tudom kikre várni, hogy majd ha lesz elég szabadidejük, akkor esetleg betolják valamelyik tárolóba az újabb kernelt, meg kedvükre tiltogatnak belőle mindenfélét, ami szerintük nekem nem kell bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest