Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Dell notebook topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ez sikerült. Debian megtalálta és grub-ban már ott van. Viszont maga az első Arch telepítésem nem sikerült
Végigkövettem több howto installt, nagyrészt a tiédnél maradtam. Annyi különbséggel hogy én 1 partícióra szeretném az egészet, /-tül, /home-ostul mindenestül.
Grub után megpróbálna bebootolni az Arch, de csak bebotlani tud... Egy rescue shell indul a rendszer helyett. Nem csináltam swapot, meg /home-ot sem, gondolom kezdhetem elölről az egészet (ami nem baj).
Szóval, ha 1 partira akarom telepíteni, akkor is kell mkdir /home és azt is bemountolni, vagy azt nem?
A particionálás nálam amúgy annyi volt, hogy létrehoztam egy ext4-et gparted iso-val, majd arra ment az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest