Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ez sikerült. Debian megtalálta és grub-ban már ott van. Viszont maga az első Arch telepítésem nem sikerült

Végigkövettem több howto installt, nagyrészt a tiédnél maradtam. Annyi különbséggel hogy én 1 partícióra szeretném az egészet, /-tül, /home-ostul mindenestül.
Grub után megpróbálna bebootolni az Arch, de csak bebotlani tud... Egy rescue shell indul a rendszer helyett. Nem csináltam swapot, meg /home-ot sem, gondolom kezdhetem elölről az egészet (ami nem baj).
Szóval, ha 1 partira akarom telepíteni, akkor is kell mkdir /home és azt is bemountolni, vagy azt nem?
A particionálás nálam amúgy annyi volt, hogy létrehoztam egy ext4-et gparted iso-val, majd arra ment az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Crypto Trade
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB