Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, ha nem teszem be kézzel a startup alá a kmix-et, akkor nem indul el magától

Másik gond, hogy valamiért nem igazán tudok váltani az audioeszközök közt, hiába van csatlakoztatva például egy BT headset, nem küldi rá a hanot, pedig a Audio setup alatt betettem preferáltnak a beépített hangeszköz elé. Ezért szerettem a Veromix-et, annál sokkal egyszerűbb volt az audioprofilok közti váltás...
-
törölt tag
Ez utóbbi szerintem nincs is fent. De amikor láttam, hogy nem fut, akkor Alt+F2 -> kmix futtatással egyből megjelent a system trayben, addig nem ment a hangerőszabályzás sem.
Amúgy érdekes, hogy ha az összes applet megújult (nm, BT, értesítésközpont, stb), akkor a kmix miért nem. Pont az a régi kinézete és felépítése van, mint eddig. Pedig nem ártana egy kényelmesebb mód az audió profil/eszköz váltáshoz (ezért tettem fel annó a veromix-et).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB