Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Értem én, persze, csak ezek szerint nem ugyanúgy értelmezzük a minimalizmus fogalmát.
Én nem mosom össze a minimalizmus fogalmát a "fapadossal". Vannak minimalista felületek/wm-ek, amik jól konfigolhatók, bővíthetők (igény szerint), és vannak minimalista felületek, amik fapadosak, és nem, vagy csak kis mértékben testreszabhatók.
Ahol nincs se icon, se toolbar, se titlebar, se button, se widget, az nálam akkor is minimalista, ha 100 ezer sorból áll a kódja.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Motoros topic
- Steam Deck
- Mazda topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest