- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Azzal egyetértek, hogy ez arcos topik, régebben én is kifogásoltam, h itt sok mindenről van szó az archon kívül. Azóta átgondoltam, és nem bánom személy szerint ezt. Csak a fórumtársunknak adjuk meg a kellő tiszteletet. --itt most nem rád, és nem másra céloztam , csak általánosságban írtam ezt.
-
Minden segítséget meg is köszöntem, legfeljebb arra hívtam fel a figyelmed, hogy az ilyen felsőbbrendűség felesleges szerintem, de lehet, hogy nem bírom a nagyképűséget.
Az Archos és Fedorás fórumokban másfajta emberek vannak.
Ilyenekre gondoltam éppen.
Inkább a smilék, mint a felsőbbrendűek, akik másfajták!
Remélem nem mindenki osztja itt ezt az érdekes szemléleted!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest