Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezért csak a KDE-vel működik tökéletesen.
Szerintem még tökéletlenül is csak a KDE- vel működik. Bocs, de azt hitted, hogy én akkora barom vagyok, hogy a Cinnamonra akarom feltenni?
Attól még, hogy Te utálod a Mint- et, még nem kell azt gondolni, hogy aki azt használ, az csak idióta lehet!A Firefox ESR fent van az AUR-ban.
Leszedni sok helyről le lehet, inkább arra gondoltam, hogy itt sem telepíthető úgy, mint a normal FF, hanem bin- ből kell futtatni mondjuk! Amúgy még AUR nincs fenn.Amiket nem tudsz beállítani azt a KDE Control Centerben egy kattintással el lehet intézni.
Nem is b*szakodnék ezekkel, ha a CC- ben be lehetne ezeket állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Attól még, hogy Te utálod a Mint- et, még nem kell azt gondolni, hogy aki azt használ, az csak idióta lehet!
BoB