Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ha ez nem működik, akkor a laptopban a ventilátorok maximumon működnek. Minden telepítés után kézzel kell beállítanom, hogy működjön. Sajnos, ha automatára állítom, akkor pár perc alatt a Linux úgy lefagy, ahogy a Windows szinte soha. Gyakorlatilag kék halál. Csak és kizárólag az Ubuntu 13.10 maradt nálam talpon automata dpm-mel. Úgy hidaltam át a problémát, hogy a Gnome 3-hoz van egy extension, amivel három fokozatban tudom állítani a dpm-et. Ha 'low'-ra állítom, szinte nincs hangja a laptopnak. Tökéletesen működik, addig, amíg el nem indítom a qBittorrentet. Pár perc alatt beáll a total freeze. A 'mid' pozícióban is kiüti a rendszert.
Kénytelen vagyok Gnome-ot használni (igazából tetszik, de talán érdekesebb lenne WM-re váltani) mert fogalmam nincs, hogy ezt hogyan tudnám mondjuk OpenBox alatt megvalósítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB